/ arvostelu

indiepasketta osa II - Kaptain Brewe

Seuraava peli indiepaskeessa on nimeltään Kaptain Brewe. Ennakko-odotukset ovat matalat.

Pelin juoni menee kutakuinkin näin: 1800-luvulla tyyppi keksi vekottimen jolla päästään avaruuteen. Siellä ihmiset sitten asettuivat eri planeetoille asumaan. Tulipa kerran pahat piraatit tekemään pahoja asioita, joten perustettiin avaruuspoliisit jotka lentävät sian näköisellä sukkulalla.

Kyseessä on siis point&click peli, jota pelaan easy-vaikeustasolla, koska tuskin jaksan pelata tätä kovin pitkään. Kaikki jotka ovat vähänkin pelanneet point&click pelejä tietävät, että tässä klikkaillaan asioita.

Tässä pelissä voi jutella ihmisille ja kysellä asioita. Aluksen etuosassa oleva nainen on vittumainen, koska hän kommentoi asioita mitä teen. Yritin istua tuoliini, mutta olen kuulema paaska kapteeni. Yritin hypätä ilmalukosta ulos, mutta peli ei sitä antanut tehdä. Easy mode oli hyvä vaihtoehto, sillä en olisi tätä muuten osannut pelata, koska peli tarjosi minulle liikaa paskaa taskuun. Oikeastaaan en osannut käyttää itemeitä easy modellakaan, joten siihen päättyi se testi.

Graafisesti peli on liian värikäs, sillä vihaan värikkäitä pelejä. Musiikki nukuttaa, koska se on pimputusta. Ääninäyttelyä pelissä ei kai ole. Tätä peliä en tule koskaan enää pelamaan.