/ 2016

2016 TOP5 PC

5. Battlefield 1

Tämä päätyi tälle listalle, koska mitään parempaakaan ei oo tullu ulos. Tai ainakaan en oo pelannu.

Teema on aika paska. 1. maailmansota kun on kyseessä niin aseitakaan ei voi modata ja kaikki aseet on melkein kopiota toisistaan. Siinäpä se motivaatio oikeestaan meneekin pelaamiseen, kun parhaat aseet saa ensimmäisen 20 tunnin aikana.

Graafisesti peli on kyllä kaunis.

4. Shadow Warrior 2

Hauska älyvapaa paukuttelu, jossa vähän samat mekaniikat, kuin Borderlandsissa. Cooppi kun on, niin tuli pelattua vähän. Keskenhän se vielä on. Yksin ei tulis pelattua.

3. Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Tuli aika puskista tämä. Ilmeisesti on vanhakin peli, joka portattiin tänä vuonna PC:lle. Ihmeen hyvä portti olikin.

Peli on paljon lineaarisempi kuin muut RPG:t, joita on tullut pelattua. Maailma oli jännä, joten tuli pelattua läpi. Tai ainakin siihen asti, että vika bossi on tapettu ja pitäis kerätä 20 jotain rare kiveä. Enpä jaksa. Kyseessä ehkä joku DLC.

2. Black Desert Online

Graafisesti ylivoimaisesti paras MMO. Tullut pelattua aika paljon. Pelissä on niin outoja mekaniikkoja, että ei vieläkään ymmärrä kaikkea.

Levutus on aika grindausta levelin 50 jälkeen, joka vähän harmittaa, mutta sitäkin tulee tehtyä mielellään, kun combat on niin sujuvaa ja kivaa.

1. Overwatch

Helposti vuoden paras peli. Blizzard otti kaikki pelimekaniikat muista peleistä ja paiskasi ne hyväksi peliksi.

Kyseessä on siis 6v6 FPS moninpeli sekasotku, jossa pelaajat saa valita heron laajasta valikoimasta. Herot on erittäin monimuotoisia ja pelityylit eroaa totaalisesti toisistaan. Ja aina siellä pelissä on se yksi paskapää joka ottaa Hanzon joka matsissa.

Peli vaan toimii helvetin hyvin, eikä lauchissakaan ollut juuri ongelmia. Tullut pelattua paljon.