/ top 5

2017 TOP5 Games

Tämä lista tuleepi nyt vähän jälkijunassa, mutta kai se on parempi myöhään kun ei millonkaan, ja kerkes ennen 2018 listaa.

Honourable mentions:

  • Star Wars Battlefront II on ihan kiva ja hyvältä näyttävä paukuttelu, mutta oikeastaan pelattavaan kuntoon se tuli vasta 2018.
  • Assassin's Creed: Origins toimii sulavasti toisin kuin aiemmat ja tullut pelattua jonkin verran.

4cadd3c498f3793ca319e8d6e822faa3cf7297a827d3849564ff3202864ab674

5. Hellblade: Senua's Sacrifice

Tape tätä suositteli ja pelasin. Eikä suotta, sillä aika perkeleen hyvä peli onkin. Päähenkilö on nappaillut shamaanin sieniä ehkä yhen jos toisenkin ja random asioita tapahtuu kun hourailee. Tai sitten ei muuten vaan oo kaikki muumit laaksossa. Tämä tekeekin pelistä jännän. Ei sinänsä vaikea ja suhteellisen suoraviivainen, mutta maltoin pelata miltei yhdeltä istumalta läpi. Ainiin ja puzzleja on.

ME-Banner-1

4. Mass Effect: Andromeda

Väittivät bugiseksi, mutta ei mitään ihmeellistä näin early access pelien aikakaudella (tai jos vertaa #3 peliin) Tarina oli OK ja mekaanisesti aika pitkälti sama kuin se uusin Dragon Age. Pelasin läpi ja harmitti etteivät tehneet delsuja, kun reddit valitti liikaa. MP oli yllättävän hyvä ja sitä hakattiin porukalla varmaan yhtä paljon kuin itse kamppanjaa.

ghost-recon-wildlands

3. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Pelattiin porukalla läpi. Kiva ammuskella jossain Boliviassa tjsp jahdaten huumekartellia. Combat kuin GTA:ssa ja vähän jotain taktista elementtiä. Osaan ehkä lentää lentokoneilla tässä pelissä. Paljon hauskoja fysiikka bugeja ynnä muuta vilmi materiaalia. Ostasin jatko-osankin.

p1_2477046_0a92d8fb

2. Divinity: Original Sin II

Toiseksi parhaan pelin tittelin vie kyllä helpostin uusin Divinity. Tämän kaltaisia pelejä saisivat tehdä enemmänkin. Isometrinen Coop CRPG, jossa on niin paljon kaikenlaista statsia, skilliä, perkkiä ja itemiä, että ei perässä pysy. Vuoropohjainen taktinen combat on erittäin hyvin tehty. Questeja voi suorittaa monella tapaa ja ei oikeastaan haittaa jos vaikka tappaa questgiverin. Kiva keksiä tapoja, joilla voi skipata questeista osia.

HZD_CPTBanners_022817_c1v1_CA

1. Horizon Zero Dawn

No nyt on maaliman kirjat sekasin. Ykkös sijalla konsolipeli. Ostin PS4 tämän pelin takia ja kyllähän se perkeleen hyvä olikin. Pelin teemana on post-apocalyptinen maailma, jossa robottidinoja ja päähenkilönä nätti punapäinen nainen. Kuka nyt sellasesta ei pitäis. Konsolilla on vaikea tähdätä jousipyssyllä, mutta peli ei hirmu vaikea muuten ole. Tarina ja maailman kohtalo aukeaa mukavasti hiljakseen. Suosittelen, jos omistaa konsoolin.