/ top 5

2019 TOP5 Games

Ei oo vuosi 2019 ollu juuri sen monimuotosempi kuin edellinen, mutta tässäpä on omat otteet parhaista PC peleistä.

remnant-from-the-ashes-banner

5. Remnant: From the Ashes

Tämmöinen coop ammuskelu johon hieman lainattu souls peleistä elementtejä. Aika lyhyt, kun muutamassa päivässä pelattiin läpi. Pelin pahin vihollinen on lagi-kärpänen, joka saa kaikki clientit steppaamaan taivaalle kunnes hosti saa sen tapettua.

eso-elsweyr

4. The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Tällä kertaa ei ole ESO lisäri ykkösenä, mutta listalla kuitenkin. Kissaotusten hiekkamaahan hyökkää lohikärmeksiä ja niitä koitetaan pysäyttää. Samaa kuin ennenkin, mutta uusissa maisemissa. Mitäpä tästä sen enempää osaa sanoa.

apex

3. Apex Legends

Paras battle royale markkinoilla. En sinänsä pidä koko genrestä, mutta tätä oli ihan kiva paukutella. Kolmen hengen tiimit on ihan mukava koko ja sitä turhaa paskaa alku loottailua ei ole montaa minuuttia, joten matsit on sopivan lyhyitä. Voisi pelata lisääkin, kun ilmeisesti on uusia mappejakin tullut. Tämä taisi pelastaa EA:n osakkeen jossain vaiheessa.

maxresdefault

2. Minion Masters

Solo/Duo pelattava mobiilipeli PC:lle. Mobiili you say? Joo, yhdistetään Hearthstone ja Clash Royale niin tämä peli on hyvin pitkälti siinä. Real time lätkitään kortteja jos on manaa ja sillon spawnaa monsu omalle puolelle kenttää. Ideana on että vihun mökki pitäs saaha matalaks. Loottiboxeja on kiva availla. Pääsin jonnekkin grandmaster liigaan 2v2 modessa.

swj

1. Star Wars Jedi: Fallen Order

Kiistatta vuoden paras peli. Adventude action peli, johon on paljon pelimekaniikkoja lainattu souls peleistä, mutta ei kuitenkaan ole yhtä raaka. Valosapelilla saa heilua ja voimia käyttää. Teknisesti loistava ja tarinakin oli ihan ok. Ei uskoisi että tämän on publishannut EA. Ostin, pelasin läpi 100% ja poistin. Mitään DLC ei kuulemma ole luvassa ja ei haittaa. Näin ne pelit ennen vanhaan tehtiin. I am fine with this.