/ arvostelu

Olvi APA

2016-06-24 12.22.35

Nonniin. Elikkäs oli tämmöinen ilmestys testissä viime iltana. Tuote on siis Iisalmelaisen Olvin tuottama olut, jos ei kuvasta vielä käynyt selväksi.

Lähtötilanne ei ollut lupaava. Näin tämmöisiä jääkaapissa ja ihmettelin, mistä moiset omituiset tölkit on peräisin. Kysellessäni niistä sain tietää, että kyseiset tölkit on saatu joltain työkaverilta, kun on niin pahaa, että ei pysty juomaan.

Kyseessä on siis amerikan maalliin tehtyä runsaasti humaloitua, täysmaltaista pintahiivaolutta. Niin sanottua American Pale Ale aka. APA. Jokin netin arvostelu kuvaili tätä männynhavuiseksi, kevyen greippiseksi ja vähäisen hedelmäiseksi, jossa hieman toffeisia vivahteita.

Ja höpöti pöpöti. Sanoisin enemmänkin metsän multainen, kevyen fairyinen ja vähäisen homeinen, jossa hieman jäteöljyn vivahteita. Ihan hirveää ripulia, eikä oo ees prosentteja. Minä en ymmärrä miksi kukaan tämmöistä on halunnut tuotantoon pistää. Tai sitten haluaisi juoda. WTF.

Tässähän kävi myös niin, että tuossa toimituksen kollegojen kanssa Overwatchia pelatessa piti huitoa kärpästä pois näytöstä ja lenti tölökki pitkin pöytiä. Meni joku desi ehkä. Sekalaiset fiilikset, sillä litkun luuttuaminen harmitti, mutta iloinen ettei tarvitse juoda tuota hirvitystä niin paljon.

From Iisalmi With Love. Purkki valehtelee. Ei ole rakkautta tässä. Älä usko sitä. vaan osta jotain normaalia olutta.