/ arvostelu

Novafloor parketti perkele

Löytyi tämmöinen ylläri roikkumasta postiluukusta. Roskalootan toimiston mulkvistit ovat tehneet jälleen jäynää. Haistakaa paska, kuka tai ketkä ovatkaan tämän takana. Koska minulta löytyy parkettia jo useampi kappale niin ajattelin että voisin kirjoittaa näistä mielenkiintoisista objekteista ajatuksiani.

Paketti on selvästi kärsinyt kolhuja ja paskainen. Kyseessä on ilmeisesti kolmen aan tuote joten se on ilmeisesti laadukas. Noh, kurkataanpas sisältö varovasti.

Olen kerrassaan hämmästynyt ja ymmälläni. En osannut aavistaa paketin sisältävän myös palapelin. Tarinan päähenkilö lauta on Trinity parketti, joka on varustettu veistetyllä antiikkipinnalla. En oikein osaa sanoa että mitä helvettiä se meinaa, mutta kuulostaa hifistelyltä. “Lattian hankkiminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!” No ilmeisesti kun sitä näyttää tunkevan luukusta pyytelemättä. Vielä muutama lisää niin saan tähän komeroon komean parketin (ei kiitos).

Voisin mainita kyseisestä laudan pätkästä vielä että se on päältä päin melko tumma, kuten kuvasta näkyy. Se on myös kova. Olen melko varma että se on puuta. Palapelistä en osaa sanoa mitään, se on melko tylsä.