/ kahvikuppi on tyhjä

indiepasketta osa V - Scourge Outbreak

indiepasketta-sarjan viimeisessä osassa on Scourge Outbreak. Kyseessä on 3-persoonan puksuttelupeli, jota voi pelata porukalla.

Ensi kosketukset peliin ovat odotetun rosoiset. Menut ovat kuin paintila piirretyt ja valikot bugaavat kiitettävästi. Esimerkiksi hostatessani lobbyä laitoin kursorin friendly fire-option päälle ja huomasin, että selitysteksti oli kivasti puoliksi piilossa ruudun takana. Pienen odottelun jälkeen lobby täyttyi tutuista pelaajista ja nightmare moodi lähti puksuttamaan  kohti kirsikkapuuta.

Animaatiot tuovat nostalgiset tuntemukset Jedi Knight-ajalta jolloin pelasin Jedi Outcastia paremmilla animaatioilla kun mitä tämä peli tarjoaa. Hetken hypittyöni putkimaisemissa huomasin, että tämä peli bugittaa kumarruksen arvoisesti. Toisten pelaajien hahmot vapisevat kuin hypotermiasta kärsivä kiinalainen. No ei siinä mitään parempi pelattavuus Scourge Projektissa on kuin BF4:ssä. Osumat rekisteröityvät ja moshpitin saa kivasti kasaan. Graafisesti varsin perinteinen 2000-luvun peli kohtalaisilla tekstuureilla ja ei sinänsä häiritse. Kyseinen teos painottaa kuitenkin cooperative pelaamista, joka on ehdoton plussa. Ryhmä joka paskoo menemään pitkin seiniä kuolee nopeasti.

Scourge Outbreak on odotetusti bundlen paras peli, vaikka se ei paljoa merkitsekkään tässä seurassa  -_-