/ arvostelu

indiepasketta: Little Inferno

Latasin pelin Steamista, koska kyseinen latauspalvelu on jännä. Päätin sitten myös kokeilla kyseistä peliä. Peli on nimetty Little Infernoksi. Valintaprosessin tämä peli läpäisi, koska se on pieni.

Peli on hyvin helppo kuvailla: Siinä poltetaan asioita takassa. Tässäpä koko peli pitkästi kuvattuna. Lyhemminkin sen voisi sanoa, mutta 4 sanaa ei ole sekään liikaa. Käytännössä saat pelin alussa pinon papereita ja laitat ne uuniin. Klikkailet hiirellä papereita ja ne palavat. Sitten sinulle tyrkytetään lisää poltettavaa ja poltat nekin. Peli kertoo viestejä joista et välitä, vaan poltat nekin. Satunnaisia viestejä lukiessa huomasin videon jossa kerrotaan, että asioita poltetaan, koska on perkeleen kylmä. Aina on hyvä polttaa kaikki, sillä siitä saa kolikoita, jotta voit polttaa lisää paskaa. Pelissä ei ole pelaamista, sillä scoreboardia tai aikaa ei ole. Siinä vain poltetaan asioita.

Pohtiessani tämän tekeleen perimmäistä tarkoitusta totesin, että en keksi mitään syytä miksi tämä peli olisi olemassa. Vaikka peliksi kutsuminen on ehkä hieman liikaa. Jos puhutaan siitä, että kasuaalipelaajalle pitää tehdä jotain hyvin yksinkertaista, niin tämä on ainakin sitä. Pelikokemus ei ole edes rentouttava, koska tämä on niin tylsä, eikä esimerkiksi musiikkia ole äänimaailman ollessa kolinaa ja huminaa. Erityisesti pistää vituttamaan puuttuva äänen säätö. Tässä on varmaan semmoinen peli jonka tekijänä on pelkkä tusinagraafikko. Pelikin on nimetty steamapps-kansiossa Little Inferno Beta -_-