/ PC

The Guild II

Koska en ole pelannut mitään muutamaan päivään, ajattelin että tänään teen poikkeuksen ja pelaan The Guild II. Kyseinen peli löytyy jostain syystä Steam kokoelmastani, mutta en siihen ole juurikaan huomiota kiinnittänyt ennen. Tässä pelissä on myös multiplayer.

The Guild II on RPG::tä ja strategiaa yhdistelevä peli, jossa tavoitteena on menestyä keskiaikaisessa kylässä. Menestyminen tapahtuu dynastiaa kasvattamalla. The Guild II:ssa tehdään oma hahmo, jolle annetaan jotain statseja, joilla on jotain vaikutusta pelaamiseen. Oma hahmoni oli craftaaja.

Päästyäni itse pelaamiseen, huomasin, että minulla on 4000 kultakolikkoa taskussani ja mökki, jossa ei ole mitään erikoista. Kierreltyäni pitkin kylää huomasin siellä olevan muutamia tönöjä myynnissä, joista päädyin ostamaan craftinghallin, sillä olinhan minä craftaaja. Crafting hallissa minun piti päättää puukeppien hinnoista ja huolehtia tavaran saanista. Palkkasin sinne myös jonkun random-ihmisen tekemään töitä. Niinpä alkoi valmistua kymmenkunta kävelykeppiä, joita joku kauppamies kärräsi marketille. Koska minulla ei ollut resursseja craftata lisää keppejä, eikä rahaa ostaa niitä marketista, päädyin konkurssiin. Sieltäpä ei sitten noustu. Tästä suivaantuneena vein hahmoni townhallille jossa huutelin törkeyksiä ihmiselle.
Lohdutuksena joku lähetti minulle kakun.

Townhall

craftinghall

Kaikkea en jaksanut testata ensimmäisellä pelikerralla, sillä yritin vain selviytyä julmassa maailmassa jossa naapurit ovat mulkkuja. He yrittävät rosvota minun omaisuuteni ja vakoilla minun puljuni menoa. Ehkäpä seuraavalla kerralla teen typin jolla ihmisiä voi lyödä naamaan.