/ kuolema

Rush Bros

Vihreämies tarjoaa tännään ilmaiseksi steam pelin nimeltä Rush Bros. Kyseiseltä peliltä ei kannata liikoja odottaa, mutta ainakin kortteja siitä voi saada myytäväksi.

Pelin ideana on juosta joko toista pelaajaa vastaan tai aikaa vastaan mappeja läpi. Arcade pelien tyyliin oman ennätyksen etenemisen näkee haamuhahmosta, joka tulee, kun on pelannut mapin kertaalleen läpi.

Musiikki on hirveätä paskaa, mutta onneksi peli tukee custom mp3 biisejä, joka tekee pelaamisesta parempaa. Graafisesti sitä samaa paint-taidetta kuin useimmat muutkin 2d-tasoloikkapelit. Muutamia animoituja taustaefektejä siitä kuitenkin löytyy.

Pelaaminen ei tunnu kovin ADHD-menolta ainakaan 6 ensimmäisen mapin aikana, koska hahmo löntystää aika hitaasti. Muutamia Power Uppeja löytyy mapeista, mutta eipä sekään kovin nopeatempoista ole. Perinteisen Marion kanssa ero on siinä, että tässä on jokin walljump mekaniikka, joten seiniin voi huoletta hyppiä. Pelikierroksella yritin päästä ensimmäistä mappia läpi 35 sekunttiin, jotta olisin saanut edes yhden saavutuksen steamissa, mutta vituiksi meni, kun mapin juoksemiseen meni 46 sekunttia.