/ PC

Logitech G930

Koska sivuston sisällön tuottaminen on tiukassa kuin kuokka jussin suossa, niin revitään nyt sitten aihe jostain. Eli tässä on nyt kuulokkeet. Ei, niissä ei ole mitään ihmeellistä. Ostin sellaiset. Olenko tyytyväinen? Kyllä. Olen tyytyväinen, sillä Siberiat olivat paskat kuulokkeet ja nämä kelpaavat minulle oikein hyvin.

Logitech tuntuu tekevän vaikka minkälaista rompetta. Kivasti ajureihin menee samaan softaan näppiksen kanssa tämäkin laite, eikä mitään ole tarvinnut säätää sen enempää. Langattomuus toimii, sillä laturiin nämä saa tuikkaamalla kaapelin kiinni, eikä tarvitse päästä pois ottaa. Tämä tuntuu olevan monissa vastaavissa laitteissa ongelma, varsinkin jos kaapeli on lyhyt. Tässä sitäkin tuntuu olevan tarpeeksi.

Surround ja stereo tuntuvat kyllä bugaavan eri softissa eri tavoin. Siihen en ole jaksanut perehtyä sen enempää, joten ei aavistustakaan miksi näin tapahtuu. Surround on kuitenkin hyvä. Paremmin kuulee takaa kuin stereo kuulokkeissa. Elementit ovat aika kuraa, mutta pelikäytössä varmaan ok. Musiikissa nämä kyllä kolisee ja rämisee. Bassoa lisäämällä edes pykälän verran Heaven Shall Burn rikkoo varmaan elementit. Basson toiston kannalta vähän ikävää, että se ei ole semmoinen muhkea jo silloin kun voluumia on vähän.

Päässä nämä ovat mukavat, kun korvan lehdet mahtuvat kuvasti sisään, eivätkä läpykät paina niitä ikävästi. Säätönapit ja mikrofonin mykistys on kiva vaikkapa biisin vaihtoon huussissa ja turhien äänien eliminoimiseen.

Hintaa tällä lystillä on posteineen 149€. Käteen kivasti toimittivat matkahuollosta tämän paketin. Kallis se ehkä on, mutta verrattuna siihen millaiset nuo Siberiat ovat, oikein mielelläni sen maksan näistä. Siberia V2 hinta on tällä hetkellä 59€, joten periaatteessa kolmet semmoiset saisi samalla hintaa. Tosin minua ei paskaakaan kolmet Siberiat kiinnosta varsinkaan sen jälkeen kun kahdet yksilöt totesin paskoiksi äänen säätimestä, jolloin ne lähinnä vituttavat. Kehtaavat niitä väittää laadukkaiksi perkele. Onhan niissä bassoa ihan ehkä enemmän kun näissä, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Kommentoikaa ihmeessä. Minua ei kyllä kiinnosta.