/ replay

helvetin replay

Ajattelin jotain jännää tehdä joten kokkeilin miten tf2:n replayt nykyään pelittää. No eihän ne helvetti pelitä. Ensinnäkin suurinosa servereistä ei lähetä replayta ollenkaan, vaikka pitäisi. Ladatessa tulee vain error. Kuitenkin tf:n kansion syövereihin ilmaantuu muutama file. Näitä notepad+:lla tonkimalla voi joissain tapauksissa korjata asian, mutta ei tässä tapauksessa. Ladattujen blokkien määrä oli -1, joten toisin sanoen ei ole mitään mitä korjata. Vituiksi meni.

Kokeilin saada replayta pihalle muutamasta muusta serveristä ihan huvikseni ja yksi toimi. Siinä ei vaan tapahtunut mitään. Muita avatessa peli kaatuu ja antaa engine errorin. Syy tähän on ilmeisesti muut pelaajat. Moninpelissä perkele. Menin siis tyhjälle serverille ottamaan kuvaa.

Videota ei pystynyt renderöimään koska se vaatii quicktimen. Asensinpa sitten sellaisen ja nyt tf:ää käynnistäessä tulee kaksi kappaletta erroria joka herjaa jonkun dll:n puuttumista. Peli kuitenkin käynnistyy kun nämä errorit on kuitattu. Huomasin että hahmot tuppaavat olemaan joskus näkymättömiä. Paska juttu mutta tässäpä paskaa kuitenkin: