/ androidi

androidi bundle humble

Totesin että oli taas bundlea tarjolla. Nakkasin sinne dollarin ja sain neljä peliä steamiin. Tällä kertaa teen jotain normaalista poikkeavaa ja pelaan näitä pelejä. Kirjoitan niistä myös tänne lyhyesti tarinan, koska en ole kyllästynyt kirjoittamiseen en sitten yhtään.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Beat Hazard

Tässä pelissä lennetään aluksella jossain avaruutta muistuttavassa paikassa ja ammutaan meteoriitteja ja avaruusaluksia, jotka ilmeisesti yrittävät tappaa minut. Peli soittaa jotain randomi musaa joka vaikuttaa pelin kulkuun. Omien biisienkin käyttö on sallittua. Peli halusi että liittäisin siihen twitteri tilini tai jotain. En minä näistä tiedä. Suht paska peli koska en tällaisista pidä.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Dynamite Jack

Tässä pelissä hiiviskellään pimeissä paikoissa ja räjäytellään pommeja joilla voi tappaa pahiksia ja pistää seiniä paskaks. Pahikset ei vissiin tykkää paukuttelusta. Jos pahis näkee niin kuolema tulee hyvin äkkiä saatana. Tämä peli oli huomattavasti mielenkiintoisempi kuin edellinen.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Nightsky HD

Tässä pelissä on ilmeisesti jopa tarina. Joku tyyppi hortoili rannalla ja löysi mystisen pallon. Tyyppi päätti ottaa pallon mukaansa kotiin. Hän ei kirjaimellisesti ajatellut asiaa sen enempää. Siitä lähin tyyppi on nähnyt outoja unia ja jännän äärellä kieltämättä ollaan. Pelaaminen ilmeisesti tapahtuu tyypin unissa tätä samaista palloa ohjaillen oudoissa paikoissa. Välillä on pientä puzzlea. Jännä.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Solar 2

Tässä pelissä lennetään avaruudessa meteoriitilla ja yritetään osua pienempiin kivenmurikoihin, jotta saadaan lisää massaa ja kasvetaan suuremmaksi. Niihin kiviin on vain vaikea osua, koska ensin pitää kerätä tarpeeksi vauhtia että yhdistyminen tapahtuisi. Ja niitä muita kiviä ei ihan joka kohdassa lillu. Peli käski minua seurata nuoli sivutehtäviin joten tein sitten niin. Siellä oli sitten planeetta jonka dinosaurukset olivat kehitelleet avaruuslentelyteknologiaa. Nämä hirmuliskot räjäyttivät kiveni paskaksi. Tämän jälkeen en saanut peliä jatkumaan vaikka painelin vaikka sun mitä. Ei hyvä.