/ kahvia nyt

2017 PC TOP5

Honourable mentions: Yooka-Laylee on kiva karkki, Kona on jännittävä, Tacoma on mielenkiintoinen ja Observer on jännä.

5. Nioh: Complete edition

Tämä peli on vähän kuin ds/bb, mutta gameplay on paskempi. Samurai-teema ei oikein iske. Jää luultavasti pelaamatta, mutta pääsee listalle koska on teoriassa hyvä peli ja en pelannut paljoa muutakaan.

4. What Remains of Edith Finch

Fincheillä on yksi mökki metsässä ja toinen mökki järvessä. Metsässä olevaa mökkiä lähdetään tutkimaan aikuisiässä, koska natsi-mutsi ei antanut sitä aikoinaan tutkia. Mökki on täynnä jänniä salaisia koloja ja helvetin outoja tarinoita sen asukeista. Ympäristöt ovat hyvin yksityiskohtaisia ja värit ovat mukavat.

3. Resident Evil 7

Uudesta resusta päätettiin tehdä hiukan horrori peli, joka on kiva muutos. Die hardia on nähty ehkä tarpeeksi. Meininki on hyvin perinteisen resun tapaista; inventoori on rajallinen eikä räjähdyksiä, saati lentokoneiden pakkolaskuja paljoa ilmene. Sellainen harmittava asia on että vihollisia on lähinnä vain yhtä tyyppiä, joka käy hiukan tylsäksi.

2. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Tämä peli on ihan mukavaa ajan tappoa. Pelkän coopin ansiosta peli pääsee tällä listalla jo aika pitkälle. Vaikeimmalla vaikeusasteella on sopivasti haastetta, ainakin välillä.

1. theHunter: Call of the Wild

Laiskalle henkilölle sopii loistavasti peli jossa ei tehdä mitään. Hortoillaan hienoissa maisemissa ja räiskitään satunnaisesti metsän eläimiä.