Mitä siili tekee ampiaispesässä?

Tulipa tässä vietettyä lauantaita tällaisen vanhemman pelin parissa. Kyseessä on Donkey Kong Country 2. Ekaa en vaivautunut pelaamaan, koska sitä on jo hakattu niin monesti oikealla konsolilla ja kolmas on loppupäässä aivan liian veemäinen. Emulaattorina toimi vanha kunnon ZSNESW, joka toimi ongelmitta Logitechin kapulan kanssa.

Arvioisin että 8-16 käärmettä menehtyi tätä stunttia tehdessä.

Koko sirkus oli läpäisty 4-5 tunnissa yhdellä istumalla. Jos jotain nyt tästä pelistä sanoisi, niin sanotaan vaikka että ympäristöissä oli mukavaa vaihtelua. Kaikenlaista uponneen laivan ja piikkipuskan väliltä. Jotkin levelit olivat huomattavasti vaikeampia, kuin muut ja tuntui, että osaa niistä ei olla edes ihmiselle suunniteltu.

Jos nyt mainitsisi jonkin äärimmäisen raivostuttavan levelin joka saa hakkaamaan pöytää, niin vaikkapa se piikkipuska. Tämä onkin erikoista, koska leveli on raivostuttava mutta sen MUSIIKKI on rauhoittava ja ehdottomasti soundtrackin parhaimmistoa sekä oma suosikkini.

Kuollakko vaiko kuolla?

Pelin loppupäässä olivat vaikeimmat levelit, ne joissa kavutaan jotain tornia ylös. Niitä oli 3. Kaikissa soi sama tympeä musiikki muistuttamassa, että tämä ***** ei ole vielä ohi. Ärsyttäväksi nämä levelit teki se, että kaikissa on tavalla tai toisella kiire ja pari kohtaa joissa pitää kuolla vähintään kaksi kertaa, että sen saa mahdollisesti ensikerralla oikein*.* Ja niitä checkpointtejakin saisi olla, vaikka olisikin raivostuttava leveli.*
*

Castle Crush, Chain Link Chamber ja Toxic Tower, pysykää näistä kaukana.

**Havaintoja:
**Vihaan seuraavia asioita:
Torakoita
Tuulta
Meritähtiä
Pyöriviä siilejä
Piikkisiä pusikoita
360 astetta pyöriviä tynnyreitä
Kummittelevia vuoristoratoja
Sinisiä krokotiileja jotka muuttuvat punaisiksi

David Wise on nero.*
*